Menu

Yin Yoga

Voor soepele spieren en gewrichten en ontspanning van lichaam en geest. 


Heb je een zittend beroep, stijve of verkorte spieren en wil je graag soepeler en leniger zijn? Of heb je behoefte aan totale ontspanning en wil je je hoofd leeg maken?  Doe dan mee met deze cursus van 8 lessen!

Wat kun je verwachten? 

Waar je bij de meeste sporten je spieren aan- en ontspant gaat het er bij Yin Yoga om dat je zoveel mogelijk spieren loslaat . In Yin Yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen.

De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Yin Yoga is daardoor een erg geschikte manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en versterken. De houdingen worden zittend of liggend uitgevoerd. 

Voor wie is Yin Yoga bestemd

Iedereen die een zittend beroep heeft, stijve spieren en gewrichten heeft en/of op zoek  is naar een manier om lekker te ontspannen. Ook met blessures kun je aan Yin Yoga deelnemen. Geef dit even van te voren bij de instructeur aan.

Wanneer is Yin Yoga

De cursus van 8 lessen start op dinsdag 31 oktober 2017 van 18.30-19.30 uur in zaal 1. De laatste les is op dinsdag 19 december. 

Meedoen? 

Yin Yoga  is een 'special', dat wil zeggen een exclusieve training buiten het reguliere lesaanbod om en ook toegankelijk als je niet lid bent van De Plataan. Er kunnen 10 tot 25 deelnemers meedoen. 

•    Leden met een onbeperkt lidmaatschap betalen € 12,50  voor de cursus.
•    Leden met een lidmaatschap voor 1x per week betalen € 12,50 voor de cursus als het in plaats van de wekelijkste training gedaan wordt. Volg je Yin Yoga extra naast je wekelijkse training dan betaal je € 40,- voor deelname.
•    Niet-leden die met Yin Yoga mee willen doen betalen € 89,- voor de hele serie.

Aanmelden of meer weten?

Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Ik ben al lid:*

 
Vraag/opmerking