Menu

Vinyasa Yoga 

Vinyasa is een dynamische, actieve vorm van yoga waarbij ademhaling en beweging synchroniseren. Iedere les bestaat uit een creatieve flow van yogahoudingen. Hierdoor is elke Vinyasa les anders!

Waarom Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga bevordert de circulatie in het lichaam, heft energieblokkades op en versterkt en versoepelt de spieren. Het lichaam wordt soepel en sterk en de geest komt tot rust. Na de les voel je je energiek en kalm.

Je verbetert je conditie
Je krijgt sterkere en strakkere spieren
Je wordt soepel en leniger
Je verbetert je balans en stabiliteit

Voor wie is Vinyasa Yoga?

Vinyasa Yoga is er voor iedereen die zich vooral lichamelijk wil ontwikkelen (het opbouwen van conditie, kracht, flexibiliteit en innerlijke rust) maar ook bezig wil zijn met diverse ademhalingstechnieken. Vind je het fijn om diverse oefeningen op een dynamische manier uit te voeren en wil  je graag bewegen en niet te lang in een houding blijven staan dan is Vinyasa Yoga ideaal voor jou. Heb je blessures of begin je net met sporten, dan adviseren we je vooraf te overleggen met onze sportadviseurs of de instructeur of Vinyasa Yoga geschikt voor jou is

Wanneer is Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is elke maandag van 18.30-19.30 uur in zaal 1. 

Introductiecursus Vinyasa Yoga

Nog nooit eerder met Vinyasa Yoga meegedaan? Meld je dan aan voor de 6-weekste introductiecursus die op dinsdag  24 oktober 2017 om 19.30 uur van start gaat.

•    Leden met een onbeperkt lidmaatschap van ons sportcentrum mogen gratis deelnemen aan de introductiecursus.
•    Leden met een lidmaatschap voor 1x per week die naast hun wekelijkse training binnen ook aan de cursus mee willen doen betalen € 30,- voor de hele cursus. Doe je de cursus i.p.v. je wekelijkse training dan is deelname gratis.
•    Niet-leden die aan de cursus mee willen doen betalen € 69,-.

Meedoen met de introductiecursus Vinyasa Yoga?

Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Ik ben al lid:*

 
Vraag/opmerking