Menu

Outside Fitness

Vrijdag 3 november gaat er een nieuwe buitencursus Outside Fitness van start. Een lekkere fitnesstraining in de buitenlucht voor jong en oud.

Voor wie is Outside Fitness

Outside Fitness is voor iedereen die liever buiten dan binnen traint, maar (Easy) Bootcamp te intensief vindt en niet kan of wil hardlopen. 

Wat is Outside Fitness

Outside fitness is een leuke en gevarieerde fitnesstraining in de buitenlucht. Bij Outside Fitness maak je gebruik van diverse materialen zoals bijvoorbeeld de TRX, Kettlebells en je eigen lichaamsgewicht.
Er wordt niet hardgelopen. Je werkt bij Outside Fitness aan spierkracht, stabiliteit, balans en flexibiliteit. De oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden, zodat het zowel voor beginnende- als voor meer ervaren sporters geschikt is.
 De trainingen vinden op een locatie in Wageningen plaats, de eerste training is buiten bij De Plataan plaats.

Wanneer is Outside Fitness

Outside Fitness start op vrijdag 3 november. De cursus bestaat uit 6 trainingen en is van 10.30-11.30 uur. De laatste training is op vrijdag 8 december.

Meedoen?

Er kunnen 10 tot 20 deelnemers aan Outside Fitness meedoen.
•    Leden met een onbeperkt lidmaatschap van De Plataan mogen gratis deelnemen.
•    Leden met een lidmaatschap voor 1x per week die naast hun wekelijkse training binnen ook aan de cursus mee willen doen betalen € 30,- voor de hele cursus. Doe je de cursus i.p.v. je wekelijkse training dan is deelname gratis.
•    Niet-leden die aan de cursus mee willen doen betalen € 69,-.

Meer weten of aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Ik ben al lid:*

 
Opmerkingen/vragen