Menu

Nirvana Breathing Fitness™

Veel mensen ademen te snel, met de meest uiteenlopende klachten tot gevolg. Nirvana Breathing Fitness™ leert je op een goede en effectieve manier je ademhaling in balans te krijgen.

Wat kun je verwachten? 

Te snel ademhalen kan uiteenlopende klachten tot gevolg hebben, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, een gejaagd of gespannen gevoel, altijd moe, afvallen dat niet lukt, slecht slapen of depressie. 
Nirvana Breathing Fitness™ is een unieke mix van stimulerende muziek, eenvoudige Pilates/Yoga oefeningen en ritmische ademhaling, wat een bijzondere werking heeft op lichaam, geest en gezondheid. Het helpt je om rustiger en dieper te ademen.

De voordelen van Nirvana Breathing Fitness™

Door het volgen van Nirvana Breathing Fitness™  wordt stress verminderd. Doordat je ademhaling in balans raakt, krijg je controle over je reactie op stress. Ook worden je spieren sterker en krijg je meer energie. Maar het belangrijkste: een vanuit je lichaam aangestuurd (diafragmatisch) dagelijks ademhalingspatroon, waardoor je minder last hebt van stress, angst, depressie, pijn en beter slaapt.

Cursus Nirvana Breathing Fitness™

De volgende cursus van 7 lessen gaat op vrijdag 12 januari 2018 om 18.45 uur van start. 

Meedoen? 

Nirvana Breathing Fitness is een 'special', dat wil zeggen een exclusieve training buiten het reguliere lesaanbod om en ook toegankelijk als je niet lid bent van De Plataan. Er kunnen 10 tot 25 deelnemers meedoen.

•    Leden betalen € 7,50  voor de cursus.
•    Niet-leden die met Nirvana Breathing Fitness ™  mee willen doen betalen € 79,- 

Wil je je aanmelden voor de cursus of meer weten over Nirvana Breathing Fitness ™? Vul je gegevens in en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Ik ben al lid:*

 
Vraag/opmerking