Menu

Gezonder in 5 weken

Beweeg- en leefstijlprogramma


Werk in 5 weken aan een gezondere en fittere versie van jezelf!

De helft van de Nederlanders is te zwaar, één op de drie Nederlanders heeft verhoogde bloeddruk, bijna een kwart van de Nederlanders heeft een te hoog cholesterol volgens cijfers op Volksgezondheidenzorg.info. En volgens onderzoekers van het Erasmus MC krijgt  1 op de 3 van de huidige volwassen diabetes type 2. Oorzaak van al deze aandoeningen is in de meeste gevallen een ongezonde en inactieve leefstijl. Het goede nieuws is dat je daar zelf invloed op hebt en zelf je  gezondheid kunt verhogen!

Het beste medicijn

Wij helpen je graag weer op weg naar een actiever, gezonder en blijer leven. Met het beweeg- en leefstijlprogramma “Gezonder in 5 weken” ga  je jouw gezondheid verhogen. Een gezonde leefstijl met voldoende beweging en gezond eten is het beste medicijn tegen hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, suikerziekte, overgewicht en vermoeidheid. Daarnaast is sporten en bewegen een effectief middel tegen stramme spieren en gewrichten, reuma, slijtage en botontkalking.

Gezondheidsklachten hoeven geen belemmering te zijn, met training kun je juist klachten verminderen. Professionele instructeurs van De Plataan gaan je hierbij begeleiden.

Gezonder in 5 weken

Bij het beweeg- en leefstijlprogramma “Gezonder in 5 weken” doe je eerst de preventieve gezondheidscheck. Aan de hand van de uitkomst bespreken we samen wat voor jou een realistische doelstelling is en welke activiteit(en) het beste bij jouw niveau, gezondheid en interesses aansluit(en). Op basis hiervan krijg je een persoonlijk beweegprogramma en zo nodig een voedingsadvies. Door middel van afspraken met een coach krijg je leefstijltips die je helpen in 5 weken gezonder en fitter te worden. Indien nodig kun je voordat je start ook onze fysiotherapeut om advies vragen.

Meedoen?

Wij vragen voor het programma “Gezonder in 5 weken” € 75,- euro (inclusief Gezondheidscheck t.w.v. € 25,-)
Je kunt voor € 25,- ook alleen de gezondheidscheck doen. Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Ik ben al lid:*

 
Ik heb interesse in:* 
Vraag/opmerking