Menu

SYNRGY: functionele fitness voor iedereen

Een uiterst gevarieerde body work out voor iedereen op zijn eigen niveau, dat is SYNRGY. Deze circuit fitness methode biedt een effectieve training voor iedereen die snel resultaat wil boeken. Afvallen, core training, conditietraining, krachttraining of gewoon werken aan een strak lichaam. Het SYNRGY systeem is een circuit van 360 graden met grenzeloze trainingsmogelijkheden. Een snelle trainingsmethode die ook nog eens leuk en uitdagend is. Gewoon bij jou in Wageningen.

Gevarieerde fitness trainingen

In groepsverband of individueel doorloop je het
SYNRGY circuit met gevarieerde fitness oefeningen. De mogelijkheden zijn enorm. Je gebruikt kettlebells, touwen, gewichten, ballen of barbells. Je maakt afwisselend gebruik van je eigen lichaamsgewicht of materialen om je doel te bereiken. SYNRGY is fitness binnen één zone in de fitnessruimte. Dus niet meer op zoek naar het juiste toestel, je draait mee met de vele mogelijkheden.

Fitness op je eigen niveau

Het aantrekkelijke van SYNRGY is de mogelijkheid om
meerdere disciplines binnen een training te oefenen. Kracht, conditie, balans, coördinatie, reactievermogen en stabiliteit. De verschillende oefeningen zorgen altijd voor voldoende uitdaging, je kunt het zo intens maken als je zelf wilt. Hierdoor is SYNRGY geschikt voor jong en oud.

De fitness speeltuin voor jong en oud

De SYNGRY is een “fitness speeltuin” voor jong en oud, beginnende en gevorderde sporters. Trainen op de SYNRGY is functioneel en prikkelend. De trainingen zorgen voor een fitter, sterker, stabieler en gezonder lichaam waarmee je je dagelijkse belastingen beter aankan. In groepsverband biedt de Plataan in Wageningen zelfs meerdere malen per week Senior SYNRGY aan. Dus, ben je toe aan een nieuwe uitdaging in fitness? Verleg je grenzen en verander je training!

SYNRGY Functional 15' 

Een effectieve small group training aan de SYNRGY. In 15 minuten werk je aan een betere rompstabiliteit, balans, coördinatie en kracht. Een effectieve en leuke aanvulling op je groepsles, fitness- of Milon training. 

Wanneer is het?
SYNRGY Functional 15' is op welke doordeweekse dag om 17.00 uur en op zondag om 12.00 uur.

Er is plek voor 8 deelnemers. Wil jij meedoen? Aanmelden voor SYNRGY kan op de dag zelf in de fitnesszaal.

SYNRGY zelf ervaren?

Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Vragen/opmerkingen 
Code*captcha
?Typ de woorden over van het plaatje