Menu

Fysiotherapie en Manuele therapie

In Sportcentrum De Plataan heeft Marc Kuster een eigen praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie. De praktijk heeft toegang tot de fitnesszaal van De Plataan met de meest geavanceerde test- en trainingsapparatuur. Ideaal voor sportfysiotherapie. Je kunt met of zonder verwijzing van de huisarts of specialist bij hem terecht. Zijn specialismen zijn:

  •     Algemene fysiotherapie
  •     Hart/long revalidatie (COPD, hartfalen)
  •     Orthopedische geneeskunde
  •     Sportrevalidatie/sportfysiotheraptie
  •     Medische trainingstherapie
  •     Trainingsbegeleiding


De behandelingen zijn altijd 1 op 1. Marc Kuster verzorgt ook huisbezoeken wanneer hiervoor een medische indicatie aanwezig is.

Afspraak

Je kunt telefonisch een afspraak maken (telefoon 0317 41 41 14) of kom langs bij de receptie van De Plataan. Voor het maken van afspraken zie de openingstijden van De Plataan. De praktijk is ook twee avonden (maandag en woensdag) geopend. Iedere 1e maandag van de maand houdt Marc een gratis inloopspreekuur van 19.00 -20.00 uur. Hiervoor kun je een afspraak maken bij de receptie van De Plataan.

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)

Sinds 1 januari 2006 is het mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken bij de fysiotherapeut. Indien nodig of gewenst stuurt de fysiotherapeut een verslag naar de huisarts zodat deze op de hoogte is van jouw aanwezigheid in zijn praktijk. Bij twijfel kun je een screening aanvragen om te kijken of er sprake is van een fysiotherapeutische indicatie. Natuurlijk kun je ook eerst je huisarts raadplegen voor advies of onderzoek.

Zorgverzekering

Sinds 1 januari 2006 is het mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken bij de fysiotherapeut. Indien nodig of gewenst stuurt de fysiotherapeut een verslag naar de huisarts zodat deze op de hoogte is van jouw aanwezigheid in zijn praktijk. Fysiotherapie valt in de meeste gevallen niet meer onder de basisverzekering. Let dus goed op dat je een aanvullende verzekering hebt om fysiotherapie vergoed te krijgen.

Meer weten?

Vul het formulier in en er wordt binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen. 

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Ik ben lid:*

 
Vraag/opmerking:*