Menu

Uniek in de regio: C02ntrol Test

Veel sporters weten niet op welke trainingsintensiteit ze moeten trainen om de beste resultaten te behalen. Train je op een te lage hartslag, dan zal je weinig of geen voortgang boeken. Maar train je op een te hoge hartfrequentie, dan schiet je ook je doel voorbij. Dit kan zijn op conditioneel gebied, maar bijvoorbeeld ook afvallen zal moeilijker gaan als je op de verkeerde intensiteit traint. 
De Plataan heeft een speciale, gevalideerde inspanningstest waarmee we kunnen meten wat voor jou de ideale trainingsintensiteit is om bijvoorbeeld je conditie te verbeteren, om af te vallen of om een (top)sportprestatie te leveren. 

Wat wordt er gedaan in de C02ntrol test? 
Tijdens een inspanningstest op de fiets meten we je hartfrequentie en tegelijkertijd ook je ademfrequentie en ademvolume om o.a. je maximale zuurstofopname, omslagpunt en maximale belasting in kaart te brengen. Aan de hand van dit rapport maken we een optimaal trainingsprogramma dat op jouw lichaam is afgestemd.

Wil je de C02ntrol Test ondergaan of meer weten?

Vul het onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Kosten voor de C02ntrol Test:

  • Leden: € 69,50
  • Niet-leden: €84,00
  • Hertest: € 39,50

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Ik ben lid:*


 
Code:*captcha
?Typ de woorden over van het plaatje