Menu

XCO®

XCO® is de manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én af te vallen. In deze les worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug- en schouderspieren. 

Reactive Impact

De XCO® is een rood gekleurde buis gevuld met grit. Bij elke dynamische beweging verplaatst het grit in de buis zich van deksel naar deksel. Dit geeft een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren in het hele lichaam. De spiervezels nemen toe in omvang, waardoor het bindweefsel rondom de spiervezels oprekt. Het gevolg: de belastbaarheid van het bindweefsel wordt groter, waardoor de kans op blessures afneemt.

Voor wie is XCO®

Ben je op zoek naar een intensieve training waarbij je zowel je conditie verbetert als je spieren en bindweefsel traint? Dan is XCO® iets voor jou!
Het trainen met de XCO-Trainer® is veilig: doordat de Reactive Impact aan het begin van de teruggaande beweging plaatsvindt worden de gewrichten juist beschermd en niet overbelast. Bovendien zijn er 3 verschillende maten en zijn de oefeningen op meerdere niveaus uit te voeren, dus je bepaalt zelf de intensiteit van de training.
Heb je blessures of begin je net met sporten, dan adviseren we je vooraf te overleggen met onze sportadviseurs of de instructeur of XCO® geschikt voor jou is. 

Wanneer is XCO®?

Maandag 9.00-9.45
Woensdag 9.00-9.45 uur en 18.00-18.45 uur
Donderdag 20.30-21.15 uur
Vrijdag  17.15-18.00 uur
Zondag 10.00-10.45 uur

Je verbetert je conditie
Je krijgt sterkere en strakkere spieren
Je wordt soepel en leniger
Je verbetert je balans en stabiliteit

Kom eerst proberen!

Wil je vrijblijvend kennismaken met XCO® en andere activiteiten van De Plataan? Meld je dan hieronder aan voor de gratis proefweek. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact met je opgenomen.

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Vragen/opmerkingen 
Code*captcha
?Typ de woorden over van het plaatje