Menu

Start 2 Step cursus

Wil jij ook een betere conditie, sterkere (en strakke) benen, mooie billen en hou je van lekkere muziek? Meld je dan aan voor deze 6-weekse cursus, dan dans jij straks over je step heen.

Wat is ‘steps’

Step Aerobics of Steps, is een vorm van aerobics waarbij gebruik gemaakt wordt van een opstapbankje (step) waar je op- en afstapt. De training is op muziek en is zeer effectief voor benen, billen en heupen.  Steps bestaat al meer dan 30 jaar en dat is niet voor niks……

Wat kun je verwachten

Tijdens de cursus leer je basisbewegingen en -patronen die in een reguliere les voorbij komen. Alle bewegingen worden systematisch en logisch opgebouwd zodat de les goed te volgen is voor iedereen. Ook voor mannen en beginnende sporters! Na het volgen van de cursus kun je meedoen met de reguliere Step ’n Dance les.

De voordelen

Je verbetert je uithoudingsvermogen, je ontwikkelt een betere coördinatie en evenwicht, je krijgt sterkere beenspieren, je verbrandt veel calorieën, het is een goede uitlaatklep voor stress én je krijgt er energie van!

Wanneer is Start 2 Step

De volgende cursus Start 2 Step is van donderdag 18 januari t/m donderdag 22 februari 2018 van 18.00-18.45 uur en wordt gegeven in zaal 2.

Meedoen?

Er kunnen 10 tot 25 delenemers meedoen.
•    Leden van De Plataan mogen gratis deelnemen.
•    Niet-leden die aan de cursus mee willen doen betalen € 69,-.

Meer weten of aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Ik ben al lid:*

 
Opmerkingen/vragen