Menu

Senior Vitaal

Sportcentrum De Plataan heeft een senioren fitness wageningenSenior Vitaal Programma ontwikkeld met eigentijdse lessen, afgestemd op de hedendaagse senioren. Alle lessen staan onder deskundige begeleiding van een senioreninstructeur. De doelstelling van onze Senior Vitaal lessen is dat we actief in beweging blijven, alle spieren aan het werk houden en ons fit en vitaal voelen. Gezelligheid en plezier in bewegen is hierbij een belangrijke factor!

Senior SYNRGY Training 

Kracht, coördinatie en balans zijn de ingrediënten voor een afwisselende Senior SYNRGY Training, waarbij alle spieren in het lichaam op een functionele manier worden getraind.

Senior Spinning    

Spinning is een groepsles op een indoorfiets met vliegwiel. Op motiverende muziek maak je samen een fietstocht “op de plaats”. 

Senior CardioGym (vanaf januari 2018 Senior Pilates)

Vanaf jauari 2018 wordt het zaal gedeelte van Cardio Gym verlengd naar 45 minuten. 
Omdat de naam Cardio Gym de lading niet langer dekt gaan de lessen verder onder de naam Senior Pilates. 
Senior Pilates is een les op de mat met balans- en pilatesoefeningen gericht op een juiste lichaamshouding en valpreventie. 

Senior Nordic Walking (recreatief)  

Speciaal voor senioren die in een rustig looptempo willen Nordic Walken is er op vrijdagochtend een recreative Nordic Walking wandelgroep. Heb je nog niet eerder aan Nordic Walking meegedaan? Dan volg je eerst de beginnerscursus.

 

Kom eerst proberen!

Wil je vrijblijvend kennismaken met de Senior Vitaal activiteiten van De Plataan? Meld je dan hieronder aan voor de gratis proefweek. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact met je opgenomen.

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Vragen/opmerkingen 
Code*captcha
?Typ de woorden over van het plaatje