Menu

 

Hardlooptraining voor beginners

Heb je geen ervaring met hardlopen en wil je het graag leren?
Doe dan mee met Cool Running!

Wat kun je verwachten

In 8 lessen ga je een basisconditie opbouwen om later zelf verder te gaan met hardlopen. De lessen worden zo ingedeeld dat alle facetten voor een ideale loophouding aan bod komen in gevarieerde oefeningen. Eén keer per week train je gezamenlijk. Voor optimaal resultaat is het aan te raden dat je ook minimaal 1x per week een training op eigen gelegenheid doet.

Voor wie is Cool Running bestemd

Iedereen die op een verantwoorde en leuke manier wil gaan hardlopen is van harte welkom! Heb je overgewicht, blessures of medische klachten, overleg dan eerst met de instructeur voordat je begint.

Waarom Cool Running

Cool Running kenmerkt zich door een specifieke opbouw gericht op een efficiënte loophouding, waarbij zo min mogelijk energie verloren gaat. Daarbij is plezier beleven aan hardlopen het hoofddoel en is prestatie van ondergeschikt belang.

Benodigdheden

Zorg dat je goede hardloopschoenen hebt, laat je hierover informeren bij een speciaalzaak. Ook is het dragen van lampjes en een hesje in het donker verplicht (eventueel te leen).

Wanneer is Cool Running

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de volgende cursus start. Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden. We houden je op de hoogte zodra er een nieuwe cursus van start gaat. 

 

 

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Ik ben al lid:*

 
Vraag/opmerking