Menu

Start nu met fitness in Wageningen!

Sportcentrum De Plataan is het effectieve, snelle en slimme alternatief voor de traditionele sportschool. Specialist in afvallen, voedings- en gezondheidsprogramma’s en unieke fitness mogelijkheden. Voor iedereen die zich niet thuis voelt in de gewone sportschool, maar wel slanker, fitter, sterker en gezonder wil worden. Optimaal presteren in een ontspannen sfeer.

Van afslanken tot gevarieerde fitness programma’s

Snel afvallen, conditie opbouwen, een strakke buik, herstellen van blessures of gewoon ontspannen na een periode vol stress. Effectieve fitnesstraining, goede begeleiding bij je doelen en betaalbaar sporten. Het is maar een greep uit de vele mogelijkheden die Sportcentrum De Plataan in Wageningen biedt. In een prettige, gezellige omgeving met gelijkgestemden werken aan een gezond lichaam.

Wat biedt De Plataan?


Deskundige begeleiding en luxe faciliteiten

Onze ambitie is het bieden van een ontspannen sfeer voor iedereen die resultaat wil bereiken. Voor jouw ambities staan er deskundige sportinstructeurs, personal trainers, een sportmasseur, fysio- en manueeltherapeut tot je beschikking. We hebben tal van overige luxe faciliteiten, die je helpen je doel te bereiken. Of je nu komt voor bootcamp of zumba, fitness, je conditie wilt verbeteren of wilt herstellen van een burn-out.

Wat maakt De Plataan anders dan andere sportcentra?

Bij de Plataan staan verantwoord sporten en resultaat bereiken voorop. Dit doen we door middel van veel persoonlijke aandacht en unieke fitness programma’s. Wij willen graag met jou je persoonlijke doel bereiken en zien daarin onze uitdaging. Wil jij ook met ons de uitdaging voor een gezonder lichaam aangaan?

Kom eerst vrijblijvend proberen!

Wil je vrijblijvend kennismaken met de fitness mogelijkheden van De Plataan? Meld je dan hieronder aan voor de gratis proefweek. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact met je opgenomen.

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Vragen/opmerkingen 
Code*captcha
?Typ de woorden over van het plaatje